Despre noi

Experienta de peste 10 ani in imobiliare !

Am inceput activitatea in 2011 la cererea clientilor, prietenilor si a familiei, dupa o experienta de 10 ani dobandita la cele mai performante agentii din Iasi. In acesti 10 ani am reusit a ajuta multi tineri de a avea prima lor locuinta, si prima bucurie in propriul camin, de aceea am fost recomandati si obligati de a deschide aceasta agentie atat pentru clientii deja rezolvati cat si pentru viitorii proprietari. Va rugam apelati cu incredere la serviciile noastre.

Care sunt avantajele clientului, apeland la agentia noastra ?

– Pentru ca stim ca timpul dumneavoastra este pretios, noi va garantam ca vom reusi sa gasim pentru dumneavoastra, in timp record, locuinta pe care o doriti. Intrucat acordam deosebita atentie chiar si celor mai mici detalii, reusim intotdeauna sa va oferim exact ceea ce ne cereti.

Oferim servicii complete precum:

– Intocmire schite cadastrale.

– Intocmire certificate energetice.

– Evaluari imobiliare reale si corecte.

– Intocmire proiecte de constructii.

– Obtinere certificate si autorizatii de constructie.

– Obtinere credite imobiliare

– Realizare formalitati pentru ipotecare – Credite prima casa

– Realizare simulari refinantari.

– Consiliere imobiliara gratuita.

Indiferent ca vinzi, cumperi sau doresti sa inchiriezi, toate acestea necesita timp. Si pentru ca stim cat de important este timpul dumneavoastra, noi ne oferim sa promovam oferta dumneavoastra. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati, ne prezentati oferta, impreuna cu toate detaliile necesare. De restul, ne ocupam noi ! Garantam o promovare corecta, eficienta si mai ales, cu rezultate. Lasati toate aceste griji, pe seama noastra !